Onze praktijken
voor Logopedie in Enschede

Onze logopediepraktijken bevinden zich allen op goed bereikbare locaties in Enschede. Wanneer het niet mogelijk is om naar de praktijk toe te komen, behandelen we in overleg ook aan huis. Hiervoor is een verwijzing van de (huis)arts nodig.

Deze praktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Roombeek. Hier kunnen kinderen en volwassenen terecht voor een afspraak met onze collega Angelique of onze collega Karen. Op deze locatie is ook ons KIDSclinic kinderteam gevestigd. Nabij het Gezondheidscentrum, direct tegenover de Museumfabriek is een grote parkeerplaats aanwezig, waar je gratis kan parkeren. Kom je met openbaar vervoer? Neem dan bus lijn 62.


Jouw behandelaar(s) op deze locatie

Hier kunnen volwassenen terecht voor een afspraak met collega Elly. Elly is gespecialiseerd in hulpvragen rondom de stem in de breedste zin. Genderdysfonie behoort tot haar expertise. Ook voor andere hulpvragen kan er een afspraak gemaakt worden. 

De praktijk bevindt zich tegenover het G.J. van Heekpark en is zeer goed te bereiken met openbaar vervoer lijn 9. Kom je met de auto? Dan kan er het beste geparkeerd worden in de aangrenzende wijk ’t Zwik.

Jouw behandelaar(s) op deze locatie

Karen
Rottink

Elly
Meerburg

Angelique
Annink


Openingstijden

Maandag:
Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:

8.00 – 18.00
8.00 – 18.00
8.00 – 18.00 *
8.00 – 18.00 *
8.00 – 18.00
Gesloten
Gesloten

Op verzoek kan een afspraak gemaakt worden op woensdag of donderdag in de avonduren.

N.B. Aan huis behandelen is mogelijk. Dit in overleg. Hiervoor is een verwijzing van de (huis)arts nodig.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem gerust
contact op!

Ons team van logopedisten staat voor je klaar.