Logopedie in Enschede helpt bij taalontwikkeling.TOS. Praten met je kind. Ondersteuning in Enschede bij het leren lezen, spelling, grammatica, dyslexie

Lezen en spelling

Samen maken we het weer leuk

Goed kunnen lezen en spellen zijn belangrijke vaardigheden in het leven. Soms lopen kinderen vast en verliezen ze het plezier. Wij bieden hulp!

Samen met het kind onderzoeken we manieren om het leren lezen en spellen weer leuk te maken en natuurlijk te verbeteren. Een goede samenwerking met de leerkracht is erg belangrijk. Met een aantal scholen werken wij al intensief samen.

Wij hebben verschillende therapiematerialen die ingezet kunnen worden. Door na- en bijscholing zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

Het kinderteam

Wij geloven in een multidisciplinaire aanpak bij kinderen met problemen op meerdere ontwikkelingsgebieden. Dit wil zeggen dat wij samen met andere kindertherapeuten kijken naar de beste begeleiding rondom uw kind. De hulpvraag van het kind staat hierbij altijd centraal.Benieuwd naar het KIDSclinic kinderteam?

Aanmelden / werkwijze

Zowel telefonisch als via de e-mail is dit mogelijk. Gebruik hiervoor de benoemde telefoonnummers of ons algemene e-mailadres: info@logopedieinenschede.nl

Je kunt jouw voorkeur uitspreken voor één van ons. Wij weten ook van elkaar welke deskundigheid ieder heeft, zodat je de juiste behandeling krijgt.

Onze werkwijze vind je terug in de behandelovereenkomst.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem gerust
contact op!

Ons team van logopedisten staat voor je klaar.

Elly, Angelique en Karen