PROMPT is een manier om kinderen en volwassenen met articulatieproblemen te helpen, waarbij de logopedist de spraakbewegingen aan de buitenkant van het gezicht manipuleert. Logopedie in Enschede kan deze toepassen.

Spraak & taal

Wanneer het spreken niet vanzelfsprekend is

Een gesprek kunnen voeren, verstaan en begrepen worden én anderen begrijpen. Voor veel mensen is dit vanzelfsprekend. Dit is niet voor iedereen het geval. Dit kan zowel bij kinderen als volwassenen aan de orde zijn.

Het kan zijn dat jouw kind nog niet spreekt terwijl je zelf het idee hebt dat dit al wel zou moeten. Ook kan het zijn dat jouw kind niet of niet goed verstaanbaar is voor anderen. Wij zijn gespecialiseerd in het helpen bij deze problemen. Wij hebben extra kennis op het gebied van SOD (spraakontwikkelingsdyspraxie), PROMPT (manipuleren van de spraakbewegingen aan de buitenkant van het gezicht om zo uitspraak te verbeteren), TOA (taalontwikkelingsachterstand) en TOS (taalontwikkelingsstoornis).

Aanmelden / werkwijze

Zowel telefonisch als via de e-mail is dit mogelijk. Gebruik hiervoor de benoemde telefoonnummers of ons algemene e-mailadres: info@logopedieinenschede.nl

Je kunt jouw voorkeur uitspreken voor één van ons. Wij weten ook van elkaar welke deskundigheid ieder heeft, zodat je de juiste behandeling krijgt.

Onze werkwijze vind je terug in de behandelovereenkomst.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Neem gerust
contact op!

Ons team van logopedisten staat voor je klaar.

Elly, Angelique en Karen